Apple

AirParrot for Mac, bruk AppleTV etc. som skjerm trådløst

Posted On May 7, 2012 at 10:40 pm by / No Comments

Denne er bare alt for god til å ikke nevne flere ganger. Nemlig AirParrot.

Har du en bærbar Mac og kan tenke deg å kunne vise skjermen og spille lyden fra Macen din trådløst til TV skjermen? Funksjonen kommer nok med Mountain Lion men dette er så godt at du må teste det.OBS: Det er en bug som omhandler musehåndtering på 2008 MacBook Pro maskiner med nvidia grafikk, så test den ut før du kjøper.

Hvis du har en AppleTV så er du klar. Det er bare å velge denne i menyen og bilde og lyd er plutselig på TV eller skjermen du har koblet til Apple TV.

Hvis du ikke har en Apple TV men en Mac eller PC med Windows koblet til TV så kan du legge inn AirServer på disse slik at du får Macen, iPaden, iPhonen eller en Android enhet med DoubleTwist og AirSync opp på skjermen.

Det er bare en ting å si: FANTASTISK!

Kos dere.

 

– Tobias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *