Galskap

Helg: Hva kan man gjøre i helgen? Og har dere tenkt på hvor usikkert papir er?

Posted On May 11, 2012 at 5:30 pm by / No Comments

Ja, hva skal man bruke all fritiden på?

Starte en blogg? Sette opp ett mediasenter? Høre noe god ny musikk? Feste med venner eller slappe av?

Uansett tror jeg det er viktig å gjøre noe annet. Jeg som jobber mye med bits og bytes som ofte kan bli temmelig abstrakt liker å avkoble med enten total avslappning, helst etter noe fysisk som trening, svømming etc. slik at hjernen klarer å skikkelig koble av, eller å tenke ut rare ting.

En rar ting jeg har tenkt mye på er sikkerhet på papir. Når det gjelder sikkerhet på digitale dingser etc. så mener jeg at man skal gjøre noen enkle grep, men ikke gå het bananas. Men hva med papiret?

Finnes det en antivirus til papir? Det er jo ett uttall sykdommer man vil kunne få smittet fra papir. Hvis man gjør en Google søk på antivirus på papir så finner ban bare en haug med “whitepapers on antivirus” men ikke det jeg er ute etter, kansje det finnes ett marked her?

Skal man da selge papir ferdig innsatt med antivirus? eller skal man lage en papirantivirus som man kan sette til eksisterende papir? Og vil de ta livet av virus på papir som allerede er der? For ikke å snakke om trojaner og ormer!! Tenk om det er mange bakterier her. Trenger man antibakterie og antitrjojaner også? Hvordan løser man en anti-torjaner for pair? Er dette en papirvalse hvor man knuser evt. trojanere som gjenner seg i papiret?

Og for ikke å snakke om innholdet på papirer!! Det er jo komplett usikret, det er jo katastrofe! Tenk om hvem som helst kan lsese det som står på papiret, og om ett virus, trojaner eller skummelt har endret og korruptert det som står på papiret! Burde man ikke lage en papirkrypterer også kanskje? En Google søk på dette området gir meg masse gode ideer, her er det mange Crypts man kan lage i papir som f.eks. denne.

Nei, alt dette problemet med virusinfisert papir, som kan inneholde det ene og det andre og til og med er helt ukryptert gjør meg redd. Hvordan skal det gå med oss alle nå! Tenk på at telefakser ikke inneholder ett snev av sensur!!

 

– Tobias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *