Mennesker

Spill: Diablo III. Andre som gleder seg til tirsdag?

Posted On May 13, 2012 at 1:23 pm by / No Comments

Ettersom man blir eldre så er det visse ting man gjør mindre av, og hvis man har fått barn så flyttes fokus radikalt ut fra en selv. Så ting som før var ok og vanlig som f.eks. å sove lenge, feste sent, banne, pelle seg i nesen, klø seg “over alt”, spille dataspill etc. etc.

Men en gang iblant er det noe som skjer, noe som kommer eller gjør at barnsligheten og selvsentereringen overtar og man rett og slett bare må gi seg hen. For min del er dette noe som skjer førstkommende tirsdag. Da lanseres Diablo III og jeg gleder meg som jeg ikke har gjort på lenge. Jeg har spilt den begrensede beta som var for noen helger siden og gleder meg til Diablo III som inneholder alt det man kan tenke seg PLUSS vår tids største nyvinning eller tidssluk, sosial media kobling i spillet.For min del er dette aspektet viktig ettersom jeg ikke klarer å være spesielt begeistret over spill som ikke inneholder muligheter for å koble seg opp mot både venner, uvenner og ukjente personer. Så jeg gleder meg til å se hvor bra (eller dårlig) dette blir i Diablo III. Selve spillet vet jeg er fantastisk, men fungerer ikke den sosiale biten så faller nok mange av ganske raskt idag.

Så da får vi se, håper å se noen av dere der. Jeg har allerede for en måned siden forhåndskjøpt hos blizzard her. Og sjekk preparation til launch guiden her.

– Tobias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *