Apple

Mediasenter (del 3,5) Del 4 blir forsinket grunnet Subsonic

Posted On May 13, 2012 at 1:48 pm by / No Comments

Del 4 om hvordan man setter opp selve mediasenter serveren er nesten klar, men så skjer det fantastiske ting. Man blir gjort oppmerksom på andre fantastiske ting som i dette tilfellet er noe som heter Subsonic. Stor takk til Dan Hansen som gjorde meg oppmerksom på Subsonic.

Så på godt og vondt blir del 4 forsinket. Det er ikke sikkert at det blir store endringer til del 4 som tenkt, men kanskje også en egen del som beskriver Subsonic oppsett, vi får se. Nå skal iallefall Subsonic utforskes, og med alle ting som at f.eks. Diablo III slippes tirsdag så er det ikke sikkert det går alt for raskt :-O Beklager.

– Tobias

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *