social-media-prism
Meg

Sosiale Media, nå også med Tobias på Pinterest :-)

Posted On May 15, 2012 at 7:20 pm by / 2 Comments

Er det ikke en fantastisk tid vi lever i? Teknologien har aldri vert mere avansert, sammtidig som den aldri har vert mer tilgjengelig. Jeg elsker det :-)

De sosiale mediene er på alvor blitt en integrert del av våre identiteter og hverdag. Det er ikke alle som er med og noen (få?) forstår ikke helt hvordan man blir sett og hvordan man skal oppføre seg. Jeg mener at man er den samme personen uansett hvor man er, og med dette mener jeg også på sosiale medie kanaler som Facebook, Twitter, Linkedin, Pinterest etc. Man bør altså oppføre seg som man vil fremstå uansett hvor.

Men det ser ut som vi lærer, noe av beviset er at online terminologier som IRL og RL forsvinner. De digitale kanalene er nå like virkelige som resten av livene våre, vi lever ikke i adskilte verdener hvor vi kan være en annen på nettet etc. Det er mange diskusjoner rundt facebook avhengighet etc. og selv om en del av disse sikkert har noe for seg så tror jeg endel misforstår. For min del er det å være avhengig av sosial omgang, uansett om det er i samme fysiske rom eller på sosiale medier, ett tegn på at man elsker verden og livet, hvordan kan dette være feil?

Så mitt råd og mening er: omfavn og bruk det til det som passer akkurat deg. Det som er herlig med vår verden er at det finnes så mange ulike mennesker med så mange ulike preferanser. Omfavn dette så vil vi bli ennå bedre kjent med hverandre og skape en ennå bedre verden isammen.

Sammtidig ser vi at det er store deler av verden som ikke er med ennå, og det vil sikkert ta tid, men vi kommer til å koble mer og mer isammen. Skynet og The One er fantastisk og ikke skummelt.

Og ja, nå er jeg også endelig på Pinterest :-)

;

– Tobias

2 thoughts on “Sosiale Media, nå også med Tobias på Pinterest :-)

  1. De sosiale tjenestene som du snakker om er noe ganske annet enn sosiale medier.
    Vi ønsker vel ikke et samfunn hvor de sosiale tjenestene blir en integrert del av vår identitet og hverdag ?
    Vi ønsker vel fortsatt et samfunn der de fleste ikke er avhengig av sosiale tjenester men klarer å livnære seg gjennom lønnet arbeid. Men ellers skal vi være glad for at vi har et samfunn med gode sosiale tjenester !

    1. Hei.

      God kommentar. Begrepsforvirring kan forvirre den beste. Jeg er forsåvidt enig så kanskje jeg skulle gå igjennom ordvalget. Takk for innspill.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *