Mennesker

Elon Musk, inspirasjon og muliggjøring av umuligheter.

Posted On June 1, 2012 at 1:24 am by / No Comments

Det er fantastisk spennende å følge personer som evner å motivere og gjøre tilsynelatende umulige oppgaver mulige. En slik person er Elon Musk.

Personer som klarer å ha helt klare mål med en sterk mening rundt dette fasinerer alltid. Elon uttalte at det var tre områder som vil påvirke menneskers fremtid, nemlig Internet, ren energi og verdensrommet.

Dette har hele tiden gitt en sterk retning og han PayPal er kjent for mange og han var sentral i oppbyggingen av tjenesten og hvilken retning dette skulle ha. Tesla Motors er en annen som passer perfekt i målene om som de fleste kjenner godt nå: En fantastisk designet eletrisk bil. Det mest spennende den siste tiden har vert SpaceX og Dragon som er den første kommersielle romfarkosten. Mulighetene er uante, og evnen til gjennomføring er fantastisk.

Wired har en glimrende artikkel som fanger hva mannen står for og hva som er drivkraften. Villigheten til å spise glass for å få til det man har satt seg fore, ha urokkelig tro på det man gjør, utarbeide samarbeide som man tror ville være umulig. For min del er det motiverende å følge slike personligheter og jeg tror disse har stor verdi utenfor det konkrete de utretter i forhold til motivasjon og beviselig å kunne utføre magi og umulige oppgaver.

Så takk til en person som gjør verden bedre og samtidig klarer å motivere uten grenser ved å være uredd og dele av seg selv. Trenger du inspirasjon eller å kunne se det rundt det som kan virke umulig så kanskje man kan lese og sette seg i hva personer som Elon Musk utretter, tenker og deler.

– Tobias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *