Apple

Personlig passordsikring på tide, “just do it”. Oppdatert!

Posted On June 7, 2012 at 9:47 pm by / 1 Comment

I lys av at LinkedIn nettop er hacket så bør dette være en god tid å gjøre noe med sitt egen passord-regime. Les også hva mannen bak md5crypt Poul-Henning Kemp skriver om LinkedIn sitt passordregime og om at han selv anser md5crypt som usikkert og End Of Life. Usikre passordkrypteringer gjelder nok for mange andre også.

Jeg har tidligere skrevet om 1Passwod og LastPass og kan legge til RoboForm som også er ett godt alternativ om man ikke liker noen av de førstnevnte.

Alternativ 3: RoboForm

Kostnaden er USD 10,- (ca. 60,- NOK) for første året og deretter USD 20,- pr. år (ca 120,- NOK). Oppsettet er svært enkelt og du får med en synkroniseringstjeneste om du velger RoboForm Everywhere som passer på at alle passordene en synkronisert på tvers av datamaskiner og bærbare enheter.

Se på alternativene, test ut om du er usikker og velg en som passer dine behov, dette er en svært liten investering som gjør at du enkelt kan oppdatere passord og samtidig ha sikre passord på de ulike tjenestene.

– Tobias

One thought on “Personlig passordsikring på tide, “just do it”. Oppdatert!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *