Meg

Det digitale menneske

Posted On April 24, 2013 at 12:06 pm by / 2 Comments

Kanskje det som opptar meg mest i mitt liv  jeg er mennesker. Det er mennesket som gir inspirasjon, som er kreative, de jobber frem løsninger på utfordringer eller forbedringer, de skaper dialog om det som opptar oss som er både kan være interresant og uhyre kjedelig for andre.

Min lille blogg har endret seg etter den spede starten. Fra ren teknologi til mennesker og teknologi, eller rettere sagt mennesker og hvordan de tar tak i vår nye digitale hverdag. Jeg tror ikke jeg som menneske har endret meg noe, generelt tror jeg mennesker er dårlig skapt for endring. Men vi elsker å utfordre, kommunisere og forbedre på ting. Enkelt sagt så mener jeg at mennesket er i sentrum, selv om jeg tror at mennesket ikke i seg selv endrer seg så endrer vi adferd etter kunnskap bl.a. om hva som skjer rundt oss.

For min egen del så er jeg jo en teknolog, jeg elsker teknologi og kaster meg gjerne over dette for tidlig. Men mer og mer av tiden bruker jeg på vurderinger i forhold til sosiale tendenser og hvordan dette berører oss og endrer oss som samfunn. Vi lærer spesielt hvordan vi skal oppføre oss og kommunisere. Og nå som gruppen mennesker vi skal lære å kjenne og oppføre oss i sammen med er blitt nesten hele verden så står vi foran store utfordringer og muligheter.

For en fantastisk tid vi lever i, alt utvikler seg, kunnskapsnivået vårt er større en noen sinne, Aristoteles har nå en utfordrer i oss alle, vi er nå alle potensielle altivitere.

Takk til de som inspirerer som Tinteguri og Elon Musk som viser at både åpenhet og enorm tro på hva man tror på virkelig gjør en forskjell.

Så etter en lang pause med tenking håper jeg på mere fart på bloggen igjen. Nå med mere menneskelig innhold :-)

 

2 thoughts on “Det digitale menneske

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *