Cloud

Dropbox, SkyDrive eller Google Drive? Og hva med Bitcasa etc.?

Posted On May 2, 2012 at 7:42 pm by / No Comments

Jeg må bare innrømme det, jeg har alle.

Det er nesten så det er irriterende, for i “gamle” dager hadde jeg bare Dropbox og da visste jeg alltid hvor jeg hadde de viktige filene. Men nå inneholder en del av de nye også interresante tjenester som man bare “må ha”.Som f.eks. Office web appene i SkyDrive, Google sin sømløst gode integrering i sine egne tjenester og bitcasa sin sømløse integrering og enkelthet direkte i filsystemet uansett hvilket system du bruker.

Det er derfor jeg kommer opp i ulykken å ikke klare å koke bruken ned til bare én, men faktisk bruker alle. Da dukker spørsmål opp som, kunne jeg ikke fått tilgang til Dropbox i SkyDrive etc. I utgangspuntet ganske dumme ønsker men som plutselig hadde vert kjekt å ha.

Skytjenester er kult, men tanken var vel enkelhet og tilgjengelighet. Men nå kan det også plutselig bli mer komplisert og u-tilgjengelig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *