Musikk

Fantastisk Musikk!

Posted On April 30, 2012 at 6:11 pm by / No Comments

Er det ikke deilig når det kommer noe som overrasker?

Når man begynner å bli så “gammel” at man synes det meste av ny musikk er bråkete, dårlig og generelt ikke forstår det så er det deilig når det dukker opp noe som overrasker og gir en håp om at det fortsatt er mulig å lage “god” musikk. I dette tilfellet er det også annerledes musikk, Balkan rytmer blandet med nesten alt du kan tenke deg av sjangre.

Jeg kjenner jo Farmers Market godt fra før og Stian Carstensen er en av mine musikalske idoler.Det er alltid gøy når det kommer ett nytt Farmers Market album. Det nye albumet Slav to the Rhythm (itunes / wimp) er rett og slett helt fantastisk! Jeg blir så glad over å høre på dette og favoritt er allerede You´re The Prototypical som går på “Heavy Rotation” hjemme hos meg :-)

Så takk til Farmers Market som lager god og annerledes musikk spm er så fantastisk bra.

 

– Tobias

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *